Onze visie

26.03.2021

"Je firma laten groeien is één ding, maar persoonlijke groei telt ook mee"

Freek en Karen vertellen het verhaal van Quality Living in ZO Magazine editie maart 2021. Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier het volledige artikel!

lees meer
08.11.2020

Renovatie landelijke hoeve van dierenartsen Lobke en Sam

In een lange herenhoeve in Eindhout-Laakdal wonen en werken dierenartsen Lobke Simoen en Sam Daeleman, samen met drie collega's. Naast de uitbreiding van de praktijk werd ook hun privéwoning volledig gerenoveerd. Een potig project dat twee verschillende invullingen vraagt: echt iets voor Quality Living én Quality Living+.

lees meer
28.10.2020

Welke impact heeft de renovatie van uw apotheek?

Een renovatie van uw apotheek doet u niet omdat de toonbank gedateerd is of omdat u de kleur op de muur beu bent. U heeft een visie voor de toekomst van uw apotheek en om de vooropgestelde doelen te bereiken, kan een aanpassing of uitbreiding noodzakelijk zijn. Maar welke impact heeft een renovatie daadwerkelijk? Daarover delen wij graag onze inzichten en ervaringen.

lees meer
21.10.2020

Wat mag niet ontbreken in de wachtkamer van de dokter?

In de wachtkamer vormt de patiënt zijn eerste indruk over uw praktijk. Bij de inrichting van een praktijk letten we dan ook niet alleen op een strategische locatie voor de wachtkamer, maar ook op de inrichting en aankleding.

lees meer
14.10.2020

Inrichting dokterspraktijk: onze visie wordt de standaard van Domus Medica

Bij onze allereerste opdracht voor een dokterspraktijk was Karen meteen gefascineerd door de bijzondere vereisten die de inrichting vraagt. Voor dokterspraktijk De Torekens in Sint-Katelijne-Waver beet ze zich vast in deze specifieke materie en enkele jaren later tekende ze in opdracht van Domus Medica de richtlijnen uit voor de ideale inrichting van een dokterspraktijk: u leest ze in deze blog!

lees meer