Freek & Karen

Freek en Karen, dat zijn wij. Gewoon wij, eigenlijk. We zijn zot van de bouw maar nog gekker op levensverhalen. En hoe we van een bouwproject een thuis of werkplek kunnen maken die het verlengde van uw levensstijl is. 

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en een kritische kijk. Eerlijk advies, op maat van uw bouwwensen. We houden van een transparante communicatie en geven u een zicht op alle kosten (ook op die van ons). We zijn ook graag voorbereid. Dat zal u merken tijdens onze kennismakingsfase. U leest er alles over in onze aanpak.

Wij houden ervan om mensen te verrassen met het eindresultaat, maar wat ons betreft? Verwacht maar gewoon Freek en Karen. En ons team, niet te vergeten.

Ql Over Ons Home
Over Ons 01
Over Ons 02
Over Ons 03

Quality Living

Ontmoet. Wij leren u kennen. Uw verwachtingen, uw toekomstvisie. We luisteren. En vullen aan. We vormen dromen tot haalbare kaart om.

Ontwerpt. Wij houden van mooie dingen. Esthetiek speelt een belangrijke rol in onze ontwerpen. U mag van ons een verfijnd ontwerp verwachten, afgestemd op praktische noden en budget. Geen verrassingen, wel een optimale invulling van de mogelijkheden.

Bouwt. Samen met onze bouwpartners zorgen we voor een kwalitatieve afwerking. We leggen de lat hoog. Dankzij onze doorgedreven voorbereiding wordt de vooropgestelde planning netjes gevolgd en kijkt u nadien terug op een vlot bouwproces.

Van start tot eind is Quality Living uw aanspreekpunt. U vraagt, wij doen de rest. Ook nadien kunt u steeds bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Meer over onze aanpak?

werkwijze