Freek & Karen

Freek en Karen, dat zijn wij. Gewoon wij, eigenlijk. Zot van de bouw, maar nog gekker op levensverhalen. En hoe we van een bouwproject een thuis of werkplek kunnen maken die het verlengde van uw levensstijl is.

Onze gedeelde passie voor de bouw kreeg vorm in 2008, wanneer we ons eerste bouwproject samen uitvoerden. Tafel en bed breidden we uit naar werf en bureau, onder de vorm van Quality Living.

Intussen delen wij ons bureau met een team van acht. Vier interieurarchitecten die ontwerpen, vier projectleiders die bouwen. Verenigd door een duidelijke visie en heldere aanpak, en benieuwd naar uw verhaal.

Ql Over Ons Home
Qualityliving Overons 200520  Lr
Foto 1
Over Ons 03

Wat u van ons mag verwachten

Vraag ons wat ons typeert, en we zeggen simultaan onze menselijke aanpak met focus op de noden van de bewoners. Gebeten door esthetiek en vormgeving, met aandacht voor de praktische inrichting.

Daarbij hoort eerlijk en kritisch advies, een transparante communicatie en een duidelijk zicht op alle kosten. Wij houden de bouwteugels stevig in handen op elk vlak zodat u straks met een warm gevoel kan terugblikken op de realisatie van uw bouwdroom.

Dat is het doel dat wij onszelf voor elk project opleggen, en is precies wat u van ons mag verwachten.

Foto 5
Studiovision Qualityliving 200520 Nijlenlaurys Lr 092 Sv5 5541
Studiovision Ql 210927 Team Lr

Meer weten over onze persoonlijke aanpak?

Ontdek onze werkwijze