Onze persoonlijke aanpak in 5 stappen

Stap 01

Stap 1. Wij leren u kennen.

Geheel vrijblijvend deelt u met ons uw verwachtingen en ideeën. We bekijken de plannen en vormen een idee van uw project. U krijgt een beeld over hoe wij graag met u samenwerken. Na onze kennismaking ontvangt u een offerte op maat van uw project.

Stap 02

Stap 2. We gaan op onderzoek...

Akkoord met onze offerte? Dan gaan we verder op onderzoek: wat kan, wat kan niet? We overleggen met de gemeente, architect, landmeter... Daarna bakenen we de lijnen van het project af en maken we een ramingsbudget op. 

Stap 03

Stap 3. Het wordt concreet!

We bereiden alle plannen tot in detail voor. Het nodige wordt gedigitaliseerd en u wordt begeleid in het maken van de nodige keuzes aan de hand van de reeds gemaakte raming. Wanneer alles bekend is bespreken we samen de budgettering en sturen we bij waar nodig tot een gewenst eindresultaat.

Stap 04

Stap 4. We gaan van start.

De werken gaan van start. U kunt ze volgen aan de hand van de planning die u van ons reeds ontving. Wij volgen het proces van A tot Z op met alle betrokken partijen. Voor al uw vragen of zorgen tijdens het bouwproces kunt u rechtstreeks bij ons terecht. U bent net zo betrokken als u het wenst.

Stap 05

Stap 5. Pop the champagne!

Wij leveren het project op en komen nadien graag even langs met een bloemetje en een fototoestel. We blijven ook na oplevering het aanspreekpunt voor al uw vragen of voor eventuele meerwerken die u zou willen uitvoeren. Een bouw evolueert mee met zijn bewoners en hier maken wij graag deel van uit.