Quality Living
ontmoet, ontwerpt en bouwt

Onze baseline is geen creatieve vondst van onze marketingmensen. Het is the only way to go. Geen ontwerp zonder totaalbeeld op uw bouwnoden en toekomstdromen. Geen start der werken zonder ontwerp dat kritisch gewikt en gewogen werd. Geen bouwproject zonder dirigent die het volledige plaatje begrijpt en bewaakt. Wist u dat er gemiddeld 1600 vragen rijzen tijdens een bouwproces? Die beantwoorden wij graag allemaal in een traject van een tiental gesprekken. Een traject waarin Quality Living ontmoet, ontwerpt en bouwt.

Quality Living 170825 Krantje Lr 46 Sv5 7809

We starten met de basis voor uw bouwplannen. Hoe vaag of concreet uw vraag ook is, wij bewandelen graag het volledige traject samen. In nauw overleg gaan we op zoek naar de meest optimale oplossing voor uw levenspad, privé of professioneel. Functionaliteit en levens- of werkkwaliteit inbegrepen. We toetsen verschillende mogelijkheden af en maken haalbaarheidsstudies die u met uw bank of boekhouder kan bespreken om het verhaal af te maken.

Tijdens deze fase stellen wij ons bouwteam samen volgens het principe 'de juiste man op de juiste plaats', inclusief een onafhankelijke architect als het project het vereist. We zorgen voor een compleet plaatje met alle elementen om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Nu is het aan u!

Quality Living 170825 156 Sv5 8213 Web

Zitten we op dezelfde golflengte? Fijn! Het basisplan komt nu in handen van onze ontwerper en projectleider. Zij brengen esthetiek en techniek meteen in één beweging samen en gieten uw wensen en noden in een bouwklaar ontwerp. Elk aspect van het bouwplan krijgt nu ook een concreet kostenplaatje.

We sturen bij waar gewenst en leggen het volledige scenario vast. Zo laten we niets aan het toeval over en verloopt uw bouwproces straks volledig volgens plan.

Dsc 0800

De werken gaan van start. U kunt ze volgen aan de hand van de planning die u reeds van ons ontving. Onze bouwpartners voeren de werken uit maar wij houden vanzelfsprekend voortdurend de vinger aan de pols. Op die manier kan u met al uw vragen of zorgen tijdens het bouwproces steeds en rechtstreeks bij ons terecht. U bent net zo betrokken als u het wenst, van start tot eind.

En na oplevering? Ook dan blijven we graag uw aanspreekpunt. Een bouw evolueert mee met zijn bewoners en daar maken wij graag deel van uit.