VDHK — Kontich

Elke dag ontwaken in een onvervalste hotelsfeer: dat is pure luxe, en exact wat de eigenaars van deze woning voor ogen hadden. In samenwerking met hun architect creëerden we op de eerste verdieping een aanbouw, met plaats voor een sterrenresortwaardige master bedroom en badkamer.

De materiaalkeuze was cruciaal in het bekomen van de gewenste uitstraling. We werkten de vloer af in Mortex voor een aangenaam, warm loopgevoel. Donker hout en travertijn zetten de high-end toon verder in de ensuite badkamer. Die wordt afgebakend door wanden in zwart metaal, gecombineerd met glas om niet aan ruimtegevoel in te boeten. Een sauna met infraroodmodule versterkt de wellnessvibe.

De hoge afwerkingsgraad gaat hand in hand met een slimme integratie van functies: onze not-so-secret specialiteit. De badkamerspiegel doet tevens dienst als opbergruimte en produceert de perfecte belichting dankzij ledstrips aan weerszijden. Voor de radiator vonden we dan weer een mooi plekje in een wandkast, die net als de rest van het meubilair volledig op maat gemaakt is. Door de ruimte optimaal in te delen, konden we net achter de badkamer ook een thuiswerk-proof bureau voorzien. Kwestie van er alles uit te halen!

i.s.m. architect