Drsn — Nijlen

Om de beste keuzes te kunnen adviseren, starten we altijd met het levenspad van de eigenaars. Dat resulteert wel eens in een change of plans tijdens de ontmoetfase. Zo ook in dit project, waarbij het plan van een keukenrenovatie evolueerde naar de bouw van een volledig nieuwe woning.

We bouwen met focus op de toekomst, inclusief bad- en slaapkamer op het gelijkvloers. De praktische indeling met drie slaapkamers op de bovenverdieping mikt op een goeie doorverkoopbaarheid later.

Opvallend is het directe contact met de tuin zodra je in de hal komt. Vat het op als een uitnodiging doorheen het landelijke interieur, met als blikvanger de gekaleide muur in de woonkamer. Dankzij de functionele oppervlaktes kunnen we volop inzetten op een high-end afwerking met unieke aspecten zoals het gebruik van verouderd balkenhout doorheen de woning en de trap met de eerste trede in massief hout.

We mikken op zo weinig mogelijk werk voor de bewoners en leggen ook de tuin met overdekt terras aan. Een gezellig totaalplaatje!